Folie reklame og produkter har en god vedhæftning og kvalitet er i top. Vi har flere forhandlere|en forhandler blandt andet solfilmhalvpris.dk der tilbyder at opskære vinduesfilm i specifikke mål og i et bestemt mønster, du kan også aftale et besøg for at  få opmålt og montering af folien, så ikke er i tvivl om det får det rigtige og er godt rådgivet hele vejen igennem forløbet.

Alverden klistermærker til vinduer egner sig til være til at sætte op ude- og inde. Det er naturligvis kvalitetssikret til det danske vejr og jeres vindforhold. Du kan være sikker på at folien er testet under forskellige vejrforhold for at sikre ideal stabilitet.

Lavprisfolie findes i forskellige mønster og farver; hvid, grå og sort og er lavet robust plast så det holder sig godt samtidig med at det kan anvendes i boligen, på arbejdspladsen, i virksomheder, forretningen og mange andre steder.

Alle produkter indes med dansk 10 års garanti og udførlig vejledning. Du kan være sikker på at varer fra os prøves og kontrolleres ved strenge kriterier, så vi kan garantere kvalitet, ydelse og levetid. Husk også at solfilm altid afviser mere end 99 procent af solens UV-stråler.

Det bliver færdigproduceret på vores egen dansk fabrik, og der sker stadig der hvor den har lagt i mere end 20 år. Derfor står vi i egen person over kontrollen over alle processer, materialer og arbejdsgange, det vil på den måde gøre at varer er tilpasset kundernes behov og det hårde skandinaviske klima.  Hver stykke folie fås i specifikke mål, så du blot vælger materiale, model og udseende. Rent optisk får de lange stykker folie rummet til at illustrere og syntes større, selv relativt små rum.

Produktet er designede på Sjælland, hvilket giver dig nogle fordele da det nemt kan afhentes eller sendes direkte på lager.

Afhængigt af, hvilke udfordring man ønsker at få løst, er der forskellige måder, man kan benytte sig af vinduesfolie. Du skal vælge hvilken type du udtager, og så kan det frembringe et nyt og anderledes udtryk til rummet og indretningen i rummet eller dit hjem. Afhængig af hvor stort vinduet er, kan det sættes 15 cm fra top og bund eller du kan dække hele ruden.

Du kan også vælge en smallere fx 16 mm, der mest er til små vinduer, eller hvis folien vil skulle sidde mellem to lag glas.

Stort set alle løsninger kan lade sig gøre, da vi laver folien efter dine ønsker lagt i  mål, design og funktionalitet.

Det kan være energibesparende, når folien er opsat fordi det giver en bedre isolering. et rum ikke opvarmes helt på samme måde. Du kan også få sat Firma tryk af f.eks. logo eller ikon direkte på folien der sættes på ruden.